dijous, 4 de juliol del 2013

El menjador de l'escola, a l'abast de tothom



Amb l'objectiu de garantir que els infants més vulnerables rebin una alimentació diària i equilibrada als centres escolars, l'Ajuntament de Santa coloma ha posat en marxa la campanya "El menjador de l'escola, a l'abast de tothom. Es tracta d'un programa municipal impulsada amb el propòsit de cobrir les carències d'alimentació i els desequilibris nutricionals dels nens i nenes que més estan patint les conseqüències de la crisi econòmica.

El consistori ha estimat que més de 2.300 infants passen gana. Fa anys aquesta situació ens hagués semblat quimèrica i allunyada de la realitat quotidiana, però malauradament moltes famílies i membres del col·lectiu infantil la pateixen cada dia més. Per això, el programa cobrirà un àpat escolar a tots aquells nens en situació de vulnerabilitat, les famílies dels quals rebin ingressos inferiors a l'Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (l’IRSC està fixat en 7.967,73 €/any). També complementarà l’import de la beca-menjador individual concedida pel Consell Comarcal del Barcelonès fins assolir el 100% del cost per a les famílies amb rendes inferiors als límits fixats.

Per sol•licitar la cobertura del menjador escolar, els adults responsables dels infants poden adreçar-se, fins el 5 de juliol, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME).

Més informació sobre les Beques Menjador