dijous, 5 de setembre del 2019

Entrega dels premis CLIC 2019

El dimarts 3 de setembre va tenir lloc a Perpinyà l'entrega de premis CLIC 2019. La secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, va lliurar els premis als joves fotoperiodistes, i van assistir també el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, i el director de la Casa de la Generalitat  a Perpinyà, Josep Puigbert.

Els premis estan organitzats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través de l’Agència Catalana de la Joventut i l’Associació Diomira, i amb la col·laboració del Carnet Jove.

Les guanyadores d'aquest any han estat:

Àngela Ximena en fotoreportatge, amb el treball “Esther”, que retrata el periple d’una ex-ballarina argentina de 86 anys.


Sònia Calvó, Victòria Oliveres i Víctor Yustres en la modalitat audiovisual, gràcies al seu reportatge “Fugir per estimar i ser” sobre la situació de persones homosexuals i transsexuals al Marroc. 

Alba Cambeiro ha guanyat la beca fotoperiodística pel seu projecte “Makhmur Island”. La fotoperiodista retratarà l’assentament de refugiats kurds a Makhmur (Iraq). 

A més més a més, a l’exposició s’hi poden veure les obres d'altres autors seleccionats:

“Dones amb història”, de Júlia Tuxans i Anna Surroca (accèssit)
“Cicatrius”, de Sara Garcia
“Entre la Sierra i Cali”, de Montse Giralt
“Viatge d’en Lucien”, de Víctor González i Paula González
“Espais i persones”, de Cecília Montobbio
“El futur del meu present”, de Meritxell Villalba
“Babilònia”, de Lua Ungaro