dijous, 30 de maig del 2013

Conferència | “Famílies: Estat del benestar i Educació”: Obert el període d’inscripció (gratuïta)



Alumnes del Postgrau Lleure, Societat i Comunitat de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UB


El proper dimecres 5 de juny, a partir de les 18h, l’Espai Francesca Bonnemaison (C/Sant Pere Més Baix 7, Barcelona) acull la celebració de la conferència “Famílies: Estat del benestar i Educació”. La ponència anirà a càrrec de la psicòloga Carme Gómez, directora de l’Institutd’Infància i Món Urbà.

Es tracta d’una cita que s’emmarca dins del Cicle de DebatsLleure, Societat i Comunitat, impulsat per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona en col•laboració de la Fundació Catalanade l’Esplai.

La iniciativa sorgeix amb el propòsit de debatre sobre el paper del lleure en la societat i sobre les funcions actuals que assumeixen els centres d’esplais. Es considera que l’educació en el lleure esdevé avui dia un element cabdal en la vida dels infants i les persones joves, constituint-se alhora com un excel•lent espai educatiu de participació i d’exercici de voluntariat. Aquest és un consens

Les persones interessades en inscriure’s  a la conferència “Famílies: Estat del Benestar i Educació”, poden fer-ho de forma gratuïta omplint el formulari que trobem a través d’aquest enllaç. Pel que fa a la resta de ponències, es poden consultar les activitats programades en el marc del Cicle de Debats aquí.