dimecres, 15 de gener del 2014

Setena edició de la Àgora Jove

Els dies 1 i 2 de febrer tindrà lloc a Lleida la setena edició de la Àgora Jove dedicada a la violència masclista i discriminacions de gènere.

Sota el lema Desterrant desigualtats: "Joves lliures de violències masclistes i discrimacions de gènere" es celebrarà la setena edició de l'Àgora Jove. La trobada es realizarà els dies 1 i 2 de febrer al Centre de Recursos Juvenils La Palma i a l'Alberg Sant Anastasi de Lleida.

La trobada d'entitats Àgora Jove va néixer amb el proposit d'articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que servís per avançar en la creació de discrus entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual.


Els objectius de la 7a Àgora Jove són:
  1. Garantir una base formativa mínima en desigualtats de gènere i violència masclista. 
  2. Dur a terme un anàlisi de la situació actual pel què fa qüestions de gènere per tal de disposar d'una diagnosi de l'estat de la qüestió a la societat en general i en el moviment associatiu juvenil en particular. 
  3. Construir una xarxa o espai de treball d'entitats o comissions de gènere de les entitats per treballar de forma conjunta i amb objectius comuns sobre aquest tema. 
  4. Motivar les entitats a treballar sobre gènere de manera continuada i transversal. 
  5. Actualitzar el discurs del CNJC sobre qüestions de gènere i diversitat sexual i reflexionar sobre com volem comunicar els posicionaments sobre gènere des de la joventut a la societat.
El període d'inscripcions ja està obert i aquestes es podran fer fins el divendres 17 de gener.

Podeu consultar el document amb les informacions bàsiques d'aquesta Àgora Jove.

Via | CNJC