dijous, 27 de juny del 2013

IX Concurs de Fotografia Digital per a joves voluntaris




La Fundació Montblanc torna a convocar el Concurs de Fotografia Digital per a joves voluntaris, una iniciativa que enguany s’impulsa de nou amb l’ànim de promoure el voluntariat social i fomentar la implicació ciutadana amb els col·lectius més desafavorits o en risc d’exclusió social. De fet, la convocatòria s’adreça especialment a joves (de fins a 30 anys) que desenvolupin periòdicament alguna acció de voluntariat social o bé tinguin previst començar a col·laborar amb alguna causa durant aquest estiu.

Les persones interessades poden enviar els seus treballs i fotografies al concurs entre l’1 i el 30 de setembre  de 2013. Encara queda tot l’estiu per davant, però mai està de més conèixer la iniciativa per portar la càmera a sobre. Per enviar les fotos, els participants han de dirigir-se a fotodigital@fundaciomontblanc.org, indicant nom complet, data de naixement, DNI, adreça, telèfon, mail i títol de les propostes. Abans de fer-ho, cal consultar les bases de la convocatòria, que indiquen com han de ser aquestes fotografies.

Per tal de poder participar en el concurs i tenir dret al premi hauran de figurar inexcusablement totes les dades esmentades. Els premis que es concediran als guanyadors seran els següents: 
  • 1r Premi: Premi en metàl•lic de 500€ per a l’autor i ajuda de 500€ per a l’entitat organitzadora de l’acció de voluntariat. 
  • 2n Premi: Premi en metàl•lic de 300€ per a l’autor i ajuda de 300€ per a l’entitat organitzadora de l’acció de voluntariat. 
  • 3r Premi: Premi en metàl•lic de 200€ per a l’autor i ajuda de 200€ per a l’entitat organitzadora de l’acció de voluntariat.

Més informació i contacte | Fundació Montblanc per a la promoció de la dona
93 363 38 25 - info@fundacionmontblanc.org