dimarts, 11 de juny del 2013

Neix #foodsharefilter, una aplicació mòbil amb la que es contribueix en l’alimentació de molta gent: Compartir fotos del que menges a les xarxes socials ara té sentit!


Si ets dels que comparteix amb els seus followers els més deliciosos plats, ara pots ajudar també als altres, especialment als que passen més gana: contribueix en la lluita contra la fam al món!Les xarxes socials es troben cada vegada més envaïdes per fotografies de paelles, cupcakes, hamburgueses i cerveses. Espais com Instagram o Twitter s’han convertit en aparadors de menjar, acollint la golafreria de gent que penja fotos de tot el que es menja. Ara, gràcies a una campanya de Mans Unides, fer dentetes als altres mai ha tingut més sentit.

Es tracta de l'aplicació Food share filter, una app que afegeix un nou filtre a les fotos que compartim. Un cop instal•lada, només cal posar el filtre i compartir la foto del menjar a les xarxes socials, amb l'etiqueta #foodsharefilter. Amb aquesta acció ajudem a difondre la campanya i animem als altres a descarregar també l'aplicació. El cost d'aquesta és de 0'89€ (disponible en Apple Store o Google Play Store); tots els diners recaptats amb l'app anirà destinats a programes d'ajuda contra la fam que impulsa actualment Mans Unides.

870 milions de persones passen fam al món i 2,6 milions de nens menors de cinc anys moren cada any per desnutrició. Tens doncs 870 milions de raons per animar-te a descarregar aquest filtre solidari.

 


Més informació i Via | Barcelonès jove