dimarts, 18 de juny del 2013

Projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la Joventut de l'AcPpJ | Vols assistir a la presentació del llibre?


El proper 20 de juny, a partir d les 19.30h, el Magatzem Escolà (C/Comercial, 13 Barcelona) acull la presentació del recull de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut elaborat per l’AcPpJ, una compilació que ha donat lloc a la publicació d’un llibre. Es tracta de la tercera publicació de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, una obra elaborada amb el suport de la Direcció General de Joventut a partir de diferents projectes juvenils modèlics.

El document recull un total de 13 projectes que configuren una mostra de bones pràctiques detectades arreu de Catalunya durant el 2012. La iniciativa, però, no arriba només en suport físic, també ho fa en format virtual a través d’una plataforma web. L’objectiu és promoure la participació d’altres professionals en l’àmbit de la joventut amb l’ànim d’actualitzar i ampliar aquest recurs. Es tracta d’un espai obert on es poden proposar noves pràctiques i que, a més, incorpora un cercador minuciós que permet realitzar cerques per criteris de gestió, àmbit d’actuació, metodologia, etc.

A banda de presentar aquests 13 primers projectes seleccionats, la tercera publicació de l’AcPpJ explica el procés i els criteris selecció, l’anàlisi i, en definitiva, funciona com una guia de consulta i de referència, sobretot, per les i els professionals que treballen amb i per als joves i persones interessades o expertes en l’àmbit de la joventut.

Si us interessa conèixer més sobre aquesta obra o voleu assistir a la presentació del llibre, us podeu posar en contacte amb l’AcPpJ a través del mail info@joventut.info.

Via | AcPpJ