dimarts, 11 de juny del 2013

Nou Butlletí E-Joventut de la Direcció General de Joventut (juny 2013)


La Direcció General de Joventut ha publicat un nou butlletí al E-Joventut, un Espai Virtual de Recursos per a les Polítiques de Joventut.

Ja pots consultar l'últim butlletí publicat al E-Joventut, corresponent al mes de juny 2013

L’edició del mes de juny gira entorn a la mentoria, entesa com a metodologia d’acompanyament gratuït i voluntari a persones que necessiten suport en algun àmbit de la seva vida. La mentoria comença a veure’s com un bon complement en projectes per a l’emancipació juvenil; reforça vincles interpersonals i afavoreix les intervencions que poden potenciar la interculturalitat i la inclusió social. En el butlletí ofereix un recull de recursos i eines per aproximar-se a la metodologia de la mentoria, sobretot des de l’àmbit social. Destaca especialment l’article “Mentoria per a la inclusió”, escrit per Rita Grané.

D’altra banda, el butlletí de recursos per a les polítiques de Joventut també aborda altres temes relacionats amb el col·lectiu juvenil. La presència de projectes fets per joves als Premis Compromís Democràtic, un recull de projectes de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut i nous protocols adreçats a professionals i tècnics de joventut, són algunes de les novetats.

Es pot consultar el butlletí en línia a través d’aquest enllaç.


Més informació i via | Agència Catalana de la Joventut