dijous, 6 de juny del 2013

Curs de Comunicació Emocional i Assertiva (15 i 16 de juny 2013)


Vols aprendre a desenvolupar aptituds assertives i eines per comunicar-te millor amb els altres?




Els dies 15 i 16 de juny l’Escola Traç acull la realització del curs monogràfic “Comunicació Emocional i Assertiva”. Es tracta d’una formació adreçada a totes aquelles persones que volen aprendre a gestionar les seves emocions i millorar les seves aptituds a l’hora de comunicar-se amb els altres. Una oportunitat de conèixer recursos per desenvolupar eines que ens facilitin les relacions amb altres persones durant el nostre dia a dia.

Sé escoltar? Sóc conscient de quines emocions desperto en els altres quan parlo? Vull aprendre a comunicar-me millor amb altres persones? Aquestes preguntes trobaran resposta en aquest curs, de 20 hores, que se celebrarà el cap de setmana del 15 i el 16 de juny, en horari intensiu

Les persones interessades en participar en el curs poden inscriure’s omplint aquest formulari i enviant-lo, juntament amb una còpia del DNI i una fotografia de carnet, a l’adreça escola.trac@diomira.net. També ens pots portar aquesta documentació a l’Escola Traç. Estem al carrer Vilamarí, 54 baixos, Barcelona. 


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres:
Telèfon: 93 425 48 23
Més informació | http://trac.diomira.net/