dijous, 27 de juny del 2013

Vols treballar amb infants, adolescents i joves aquest estiu? Fes un voluntariat!

2 propostes de voluntariat per treballar amb nens aquest estiu

 

De la mà de la campanya “Persones per persones”, el Casal dels Infants fa una crida a tothom que vulgui col·laborar amb ells en la posada en marxa d’activitats formatives i de lleure que ofereixen durant l’estiu. Tot i que treballa els 365 dies de l’any per aconseguir millores en la qualitat de vida d’infants, joves i famílies en situació d’exclusió social de barris vulnerables, el Casal dels Infants veu multiplicades les hores de feina i d’atenció al ciutadà durant el període vacacional.

Per aquest motiu, l’entitat fa una crida a la implicació ciutadana en el marc d’aquesta campanya, per evitar que nens de barris com el Raval, el  Besòs, La Mina o Sant Roc caiguin en una situació encara més fràgil; a l’estiu pateixen hores sencers d’inactivitat, no tenen suport familiar, romanen moltes hores al carrer, no es poden costejar sortides ni activitats formatives, etc.

Acompanya a infants i adolescents que tenen ganes d'aprendre, passar-ho bé i tenir l'oportunitat de viure unes vacances especials! Si vols participar com a voluntari truca al telèfon 93 317 00 13, o envia a l'adreça electrònica voluntariat@casaldelsinfants.org una breu explicació de la teva trajectòria formativa i professional, experiència i motivacions. El Casal et contactarà el més aviat possible i et convocarà a una entrevista d'acollida informal, seguida per una formació bàsica. 


D'altra banda, també el CRIJ Rellotge XXI, adreçat a Santa Coloma, necessita voluntaris de cara a aquest estiu. Durant el període vacacional molts nens i joves s’apropen al centre per fer activitats de lleure, d’oci o de formació. La xifra d’usuaris es multiplica durant aquestes setmanes i, per això, els responsables i treballadors del centre necessiten una mà extra.

Si t’agradaria treballar amb nens per millorar el teu CV o per sentir-te realitzat, pots contactar amb el centre i oferir-te voluntari. Podràs preparar activitats i aprendre amb nens i adolescents de fins a 16 anys. El centre obre per les tardes i no es demana més de dues hores de dedicació setmanal. T’ho penses? Contacta amb ells mitjançant l’adreça rellotgexxi@yahoo.es.