dimecres, 13 de novembre del 2013

Celebrat el 12è Sopar de l’Associacionisme Jove Català.


El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha celebrat el seu Sopar de l’Associacionisme Jove, un espai de trobada entre les diferents entitats juvenils on es va fer entrega dels 12ns Premis de l'Asssociacionisme Jove Català.   

Un any més, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha celebrat el seu tradicional Sopar de l’Associacionisme Jove, una trobada d’entitats juvenils en la qual també es fa entrega d’uns premis que reconeixen les millor pràctiques associatives en l’àmbit de la joventut. 

La seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat va ser el lloc escollit per celebrar la dotzena edició del Sopar. Prop d’un centenar de representants d’associacions juvenils i de la societat civil catalana van assistir a la trobada, que va comptar amb la presència del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; del regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimon Blasi, i del president del CNJC, Sergi Contreras. 

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitza aquest sopar amb l’objectiu d’establir un espai de trobada on membres de les associacions juvenils, representants de la societat civil i representants institucionals del nostre país s’apleguin per compartir un espai comú, flexible relaxat i en el què convergeixin diverses generacions. 

En el marc del 12è Sopar de l’Associacionisme Jove Català es van fer entrega dels 12ns Premis de l’Associacionisme Jove Català.  Com cada any han estat tres les categories dels Premis. El premi al mitjà de comunicació, programa o periodista més compromès amb la joventut va anar a parar a la Revista Jovent que forma part de l’associació de Joves d’Esquerra Verda, i amb 36 anys d’història ha superat els 100 exemplars. 

El premi al projecte associatiu va ser atorgat a la Trobada del Triangle Jove que aquest any ha celebrat 15 edicions. 

Finalment, el premi a la trajectòria associativa va ser per a la Joventut Obrera Cristiana Nacional de Catalunya i les Illes (JOC) que enguany es compleixen 80 anys de la seva fundació. 

L’acte també va servir per presentar la campanya Una ampolla d’aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu per lluitar contra l’anorèxia i la bulímia que impulsa l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.  Si voleu més informació sobre la campanya, cliqueu aquí