dimarts, 19 de novembre del 2013

Oberta la convocatòria de les beques Tutorial Art Jove i dels Premis d’arts visuals Art Jove

El termini per presentar les sol·licituds, tant de les beques com dels premis, finalitza el 12 de desembre de 2013. 


S’ha obert la convocatòria per sol·licitar les Beques Tutorial Art Jove i per poder participar en els Premis d’arts visuals Art Jove. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licitud fins el 12 de desembre de 2013.

En el cas de les Beques Tutorial Art Jove, l’objectiu és integrar-se a l’equip tutorial de la Sala d’Art Jove, equip que desenvolupa el disseny de la programació d’exposicions i activitats de la sala, així com el desenvolupament de les dinàmiques de treball entre els i les artistes, centres de producció, equip gestor i altres agents que puguin intervenir.

Pel que fa als Premis d’arts visuals Art Jove, la finalitat és facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals entre les persones joves, les quals hi poden implicar aspectes relacionats amb la creació, la investigació, l’edició, l’educació i la intervenció. Hi ha sis modalitats de premis: projectes de creació, projectes d’investigació, projectes d’edició, projectes educatius, projecte d’intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial i projecte d’intervenció en relació amb la natura i el paisatge. 

Més informació: